6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde Onikişubat Boğaziçi Anaokulunda görev yapan Meryem Ceren de hayatını kaybetti. Onun acısını yüreklerinde hisseden okul yöneticileri ve öğretmen arkadaşları, okulun kullanılmayan bir alanı tatilat yaparak  adına”Kültür Sanat Durağı ” yaptılar. 

 

HABERE AİT FOTO – VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=PkZwwOTd55s

 

“Kültür Sanat Durağı” açılış kurdelesi Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Arslan ve deprem Şehidi Meryem Ceren‘nin annesi ve diğer akrabaları tarafından kesildi. Açılışa çevre okul yöneticileri ve TEMA Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdurrahnan Akbolat katıldı.

Açılıştan sonra Kültür sanat Durağı’ndaki çalışmalar gezilerek görüldü.

Okul Müdürü Zeynep Kaya, “Deprem şehidi öğretmenimiz MERYEM CEREN adına oluşturmak istediğimiz
KÜLTÜR SANAT DURAĞI’ nın yapılmasında başta okul Müdür Yardımcımız BÜŞRA GÖK’e , öğretmenlerimizin, personellerimizin her birine ayrı ayrı olmak üzere, öğrencilerimize ve değerli velilerimize ;
Toprak alanın yapılmasında destek olup katkı sunan MARAŞ PEYZAJ Ekibine , GÖNEN TAŞ PARKE Ekibine , Giriş alanını güzelleştiren ŞAH DEKARASYON Ekibine , Yazı, reklam işlerinde ERHAN GÜNGÖR ve Ekibine , Işıklandırma ve elektrik işlerinde MAHMUT TEKKEŞİN ve Ekibine, MUSTAFA GÜNAL ve ABDULLAH ÖZTÜRKERİ’ne Boğaziçi Anaokulu Ailesi olarak yürekten teşekkürü borç biliriz.” dedi.