Onikişubat İlçesindeki başarılı okullardan Ahmet Bayazıt İlkokulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  “Dilimizin Zenginlikleri Projesi ” yarışmasının “En İyi Cümle Yarışması” ve  “Sözlük Tasarım” yarışmasında iki ödül alamanın gururunu yaşadı

Yarışma ile ilgili olarak okul müdürü Mehmet Sarı, “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okullarda yapılan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesinin amacıyla ‘Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla yola çıktığımız yarışmada ilimizde yapılan “En İyi Cümle Yarışmasında ”  Ahmet Bayazıt İlkokulu   4/C  sınıfı öğrencisi Bedia Cennet ALTIPARMAK İlçe 2. olmuştur.

          Yine aynı proje kapsamında “Sözlük Tasarım’”yarışmada ise 2/C sınıfı öğrencisi Reyyan Zeynep ÜNAL Mansiyon ödülü almıştır. Ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN den alan her iki kıymetli öğrencimizi, değerli öğretmenlerimizi  ve velilerimizi tebrik ederiz.” dedi.