Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Reşit Gümüşer İlkokulu Müdürü Reşat Evrens 41 yıla yakın görev yaptığı eğitim hayatına bugün (01.02.2022) son noktayı koydu.

Reşat Evrens, İl Millî Eğitim ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde veda ziyaretleri yaparak “Yaklaşık 41 yıl süren öğretmenlik görevimden 01 Şubat 2022 günü itibarıyla emekliye ayrılmış bulunuyorum. Tüm dost ve arkadaşlardan helallik diliyorum. Hoşçakalın.” dedi.

 

REŞAT EVRENS’İN BİYOĞRİFİSİ

 

1957 Kahramanmaraş Karataş Köyü nde doğdu.İlk,orta ve lise eğitimimi Kahramanmaraş ta tamamladı.1980 yılında Ankara Eğitim Enstitüsü nden mezun oldu.

öğretmenlik görevine 05.01.1981 yılında Diyabakır da başladı.Sırasıyla Mersin Kastamonu ve Gaziantep illerinde öğretmen olarak çalıştı. Kahramanmaraş Dadağlı Afetevler İlköğretim okulunda ilk idarecilik görevine okul müdürü olarak başladı.Daha sonra Hürriyet YİBO da müdür yardımcılığı, Piri Reis İlköğretim Okulu ve Ali Sezai Efendi ilkokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. 2014 yılı Eylül ayında Reşit Gümüşer İlkokuluna müdür olarak atandı bu göreve devam ederken 01 Şubat 2022 Salı günü emekli oldu ve kamudaki görevine son verdi.