Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Gazeteciler Kupası, Çorlu Gençlerbirliğispor – Çorlu Sanayispor maçı ile başlıyor. Tekirdağ yolu üzerinde yer alan Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacak olan ilk karşılaşma 26 Ekim 2013 Cumartesi günü (bugün) saat 15:00`de başlayacak.

Çorlu Gazeteciler Derneği`nin ev sahipliğinde, Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Sanayispor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Ergene Belediyespor ve Sultanköy Belediyespor takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan 1. Gazeteciler Kupası`nda maçlar bugün başlayacak. Günün ve kupanın ilk maçında Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çorlu Sanayispor takımları saat 15:00`de Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacak olan maçta karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise Ergene Belediyespor ile Sultanköy Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve gelecek yıllarda da düzenlenmesi planlanan Çorlu Gazeteciler Derneği Gazeteciler Kupası`nın ikinci gününde ise 3.`lük maçı ile final maçı oynanacak. İlk gün maçlarının kaybedenleri 27 Ekim 2013 Pazar günü 3.`lük maçında karşı karşıya gelecek. Final maçı ise ilk günün kazanan takımları arasında oynanacak. Final maçının ardından da kupa töreni gerçekleştirilerek derece elde eden spor kulüplerine kupaları takdim edilecek.