Çorlu Gazeteciler Derneği ve Özel Onur Trakya Hastanesi arasında kurumsal indirim projesi kapsamında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı. Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri ve birinci derece yakınları geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Özel Onur Trakya Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar.

 

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin başlattığı kurumsal indirim projesi devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Özel Onur Trakya Hastanesi ve Çorlu Gazeteciler Derneği arasında sağlık protokolü imzalandı. İmza altına alınan sağlık protokolü ile birlikte Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler.

 

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve Özel Onur Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şadi Özdemir arasında imzalanan sağlık protokolü ile birlikte dernek üyesi gazeteciler ve birinci derece yakınları kurumun sağladığı her türlü sağlık hizmetinden indirimli olarak yararlanacaklar.

 

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Dernek üyelerimiz geçtiğimiz haftalarda hizmete giren Özel Onur Trakya Hastanesi`nin imkanlarından ve sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak üyelerimizin sağlığına çok önem veriyoruz ve bu yüzden de imza altına aldığımız sağlık protokolünün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Sıcak soğuk,  yağmur çamur, gece gündüz demeden görev yapan gazeteci arkadaşlarımız ve basın mensuplarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir. Ayrıca Özel Onur Trakya Hastanesi’ne de Çorlu Gazeteciler Derneğimizin başlattığı kurumsal indirim projesine destek verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Özel Onur Trakya Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şadi Özdemir ise: “Çorlu Gazeteciler Derneği ile böyle bir protokol imzalamaktan dolayı mutluyuz. Gazetecilerimizin sağlıklı olmaları bizim için çok daha memnuniyet vericidir. Onların daha sağlıklı olabilmeleri için Özel Onur Trakya Hastanesi olarak 7 gün 24 saat hizmetteyiz. Çorlu’ya ve Trakya’ya iyi bir sağlık hizmeti vermek için yola çıktık. Çok iyi bir kadro oluşturduk ve oluşturmaya devam ediyoruz. Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.