Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Sanayispor, Sultanköy Belediyespor ve Ergene Belediyespor`un katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 1. Gazeteciler Kupası`nı afişleri şehrin çeşitli yerlerine asıldı.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlara tüm sporseverlerin davetli olduğunu söyledi.

Tekirdağ Süper Amatör Küme takımları Çorlu Sanayispor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Ergene Belediyespor ve Sultanköy Belediyespor`un katılımıyla düzenlenecek olan Gazeteciler Kupası`na ait afişlerin Çorlu şehir merkezinde çeşitli noktalara asıldığını belirten Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: “Kamuoyunun dikkatini ve sporseverlerin Çorlu`da yer alan amatör spor kulüplerine çevirmek maksadıyla düzenlenen Gazeteciler Kupası bu yıl ilk kez düzenleniyor. Gelecek yıllarda da düzenlemeyi planlıyoruz. Maçlara ilişkin bilgileri içeren afişleri Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı ve Eski İtfaiye Kavşağı olarak da anılan Bağlarbaşı Kavşağı`na astık” dedi.

Silistre 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 15:00`de başlayacak olan Gazeteciler Kupası`nda ilk maçın Çorlu Gençlerbirliğispor.ve Çorlu Sanayispor takımları arasında oynanacağını, günün ikinci maçında ise Sultanköy Belediyespor ile Ergene Belediyespor takımlarının karşılaşacağını söyledi.

Levent Silistre, ilk gün mağluplarının ikinci gün üçüncülük maçında karşılaşacağını kazanan takımların ise 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 17:00 `de oynanacak olan final maçında karşı karşıya geleceklerini belirtti ve final maçının ardından kupa töreni düzenleneceğini de kaydetti.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen 1. Gazeteciler Kupası maçlarının Tekirdağ yolu üzerinde yer alan Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacağını da sözlerine ekleyen Silistre, sporseverler başta olmak üzere tüm Çorlu halkının davetli olduğunu da belirtti.