Maraşta Haber
Maraşta Haber

Transformers 4 Optimus Prime’a Neler Olacak ?

Bilimkurgu türündeki filmlerin en popülerlerinden biri olan Transformers serisi dünya çapında yapılan bilimkurgu filmleri içerisinde neredeyse kült haline gelmiş durumda. 2007 yılında başlayan serinin diğer filmleri olan Transformers,Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nün ilgiyle karşılanmasından sonra dördüncü film olan transformers 4 27 Haziran 2014 tarihinde Türkiye’de vizyona girdi. Michael Bay’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncuları […]

Transformers 4 Optimus Prime’a Neler Olacak ?
Bu yazı advertorialdir.

22 Ekim 2014 - 2:31A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Bilimkurgu türündeki filmlerin en popülerlerinden biri olan Transformers serisi dünya çapında yapılan bilimkurgu filmleri içerisinde neredeyse kült haline gelmiş durumda. 2007 yılında başlayan serinin diğer filmleri olan Transformers,Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nün ilgiyle karşılanmasından sonra dördüncü film olan transformers 4 27 Haziran 2014 tarihinde Türkiye’de vizyona girdi.

Michael Bay’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncuları arasında Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltz, Jack Reynor ve Sophia Myles bulunuyor. Serinin son filmi olan transformers 4 Amerikan-Alman ortak yapımı bir film olarak karşımıza çıkıyor. Filmin senayosu ise, 2002 yılında senaristliğini yaptığı Halka filminden tanınan Ehren Kruger’e ait.

Seri içerisinde birbirinden yaratıcı senaryolar barındıran dört tane film bulunmakla beraber sonuncusu olan Transformers 4 izle hakkında en ilgi çekici detay ise serinin maliyeti en fazla olan filmi. Filmin maliyeti 210 milyon dolar olarak açıklanmış durumda. Seride bu rakama en yakın olan film ise 200 milyon dolar ile 2009 yılında vizyona giren Transformers: Yenilenlerin İntikamı.
Filmin konusu ise büyük çoğunlukla Amerika Birleşik Devletleri’nde geçiyor. Chicago’da 4 yıl önce patlak veren savaş sonucunda birçok insan hayatını kaybetmiş ve kent büyük oranda yıkılmış durumdadır. Cade Yeager, Teksas’ta tamircilik yaparak yaşamını sürdürür. Bir gün kendisine gelen hasarlı kamyonlardan birinin Optimus Prime olduğunu anlar. Daha sonraki tek amacı ise onu tamir edip Chicago’ya götürmektir. Böylelikle Autobotlar ile bağlantı kurabilecektir. Çünkü, dünyayı tehdit eden yeni bir savaş çıkma olasılığı çok yakındır.
Kaliteli yapımı ve mükemmel efektleri ile izleyenleri kendisine kilitleyen Transformers film serisinin son filmi olan Transformers 4 filmi 27 Haziran tarihinde gösterime girdi. Filmde yine harika öğeler kullanılmış ve filmin konusu da filme tamamen ama tamamen uygun bir biçimde hazırlanmış.

Yarının Sınırında filmi son zamanların en iyi bilim kurgu ve aksiyon filmleri arasında yer almaktadır. 2014 Haziran ayında gösterime giren film iyi bir gişe yapmış olup, pek çok kişinin övgüsüne tabi olmuştur. Çok eski bir film olmamasına karşın Yarının Sınırında filmi daha şimdiden beş farklı yarışmaya aday olmayı başarabilmiştir.

Filmin konusu ise şu şekildedir. Uzaydan gelen Mimics topluluğu bir tehdittir dünyaya karşı. Pek çok insanı ve yaşanılan yerleri yok eder. Dünyada tek başına hiçbir ordu bu Mimics topluluğu ile baş edemeyecektir ve bu yüzden hepsi güçlerini birleştirmek zorunda kalacaktır. Cage ise henüz yeni göreve başlamış bir asker olmasına karşın komutan olarak başa geçmesi istenir. Bu onun için bir intihar gibidir ve en sonunda beklenildiği üzere ölür. Fakat öldükten sonra tekrar dirilip ve her seferinde aynı savaşı yaşıyor olması onun için cehennem gibidir. Film bu şekilde ilerler.
Başrollerinde ise ünlü oyuncu Tom Cruise, Emily Blunt ve Charlotte Riley yer almaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda ise Doug Liman’ı görüyoruz. Yarının sınırında izle filmi Edge of Tomorrow olan orijinal adıyla sinema sektöründe büyük yankı uyandırmıştır.
Film için eleştirmenler çok iyi yorumlarda bulunmaktadırlar. İyi bir bilim kurgu filmi izlemek istiyorsanız ve bunu Tom Cruise gibi bir oyuncudan izlemek istiyorsanız Yarının Sınırında filmi tavsiye olarak verilebilir.

Daha önceki filmleri ile birçok kişinin beğenisini kazanmış olan X-Men filmi serinin yenisi olan X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle filmi ile karşınıza geliyor. Sizde aksiyon yüklü bir bilim kurgu filmi izlemek isterseniz X-Men Geçmiş Günler Gelecek filmini izleyebilirsiniz.
Serinin diğer filmlerinden farklı olarak bu filmde Mutantlar zamanda yolculuğa çıkmaya hazırlanıyorlar. Çünkü Mutantlar Sentinel’ler tarafından teker teker yakalanır ve esir kamplarına mahkûm edilirler. Bu nedenle de nesilleri artık tükenmek üzeredir. Bunun durdurmanın tek yolu ise zamanda yolculuğa çıkmak ve geçmişe giderek bunu durdurmaktır. Bunun içinde iki ezeli düşman Magneto ve Chares Xavier’in güçlerini birleştirmesi gerekiyor. Bu sayede geçmişe yolculuk yapabiliyorlar. Geçmişe yolculuk yapabilecek olan kişi ise iyileşme yeteneğine sahip olan Wolverin’dir. Bu sayede zaman yolculuğuna dayanabilir ve geçmişe gidebilir. Wolverin’in tek amacı ise Trask Indıstries’i i durdurmaktır. Trask deneyler ile Sentinel’leri üretmektedir. Wolverin Sentinel’ler üretilmeden önce Trask’ı durdurmalıdır. Ancak bu sanıldığı kadar kolay olmayacak.
X-Men Geçmiş Günler Gelecek filmi serinin önceki filmleri ile olan bağlantısını yine devam ettiriyor. Özellikle serinin tüm filmlerinde oynayan karakterlerin ve ilk filmdeki karakterlerin tekrar bir araya gelmesi sayesinde film daha ilgi çekici hale geliyor. Son yıllara damgasını vuran bilim kurgu ve aksiyon türündeki X-Men Geçmiş Günler Gelecek filmi sayesinde sizde aradığınız aksiyonu bulmuş olacaksınız.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : | Bu yazı advertorialdir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
WhatsApp’ta Adidas Yıldönümü Kutlaması Mesajına Dikkat Edin! WhatsApp’ta Adidas Yıldönümü Kutla...

Birkaç gün önce başlayan ve hızla yayılmaya devam eden Adidas’ın isminin geçtiği sahte mesaj kullanıcıların kafalarını karıştırdı...

Alternatif Bank yeni açılış kapanış saati – Bankalar ne zaman açılıyor ? Alternatif Bank yeni açılış kapanış saat...

Çinin Wuhan şehrinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Türkiye Bankalar Birliği banka ça...

Al Baraka yeni açılış kapanış saati – Bankalar ne zaman açılıyor ? Al Baraka yeni açılış kapanış saati R...

Çinin Wuhan şehrinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Türkiye Bankalar Birliği banka ça...

Oyun Hamuru Seti Oyun Hamuru Seti

Adı da üzerinde olduğu gibi oyun için nitelikli bir ürün ve malzeme olan seçenekler, aynı zamanda şekil üretme ve beceri kabiliyeti ort...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ