Instagram Açıldı Mı? Instagram Son Dakika Gelişmesi Duyuruldu

Instagram Açıldı Mı? Instagram Son Dakika Gelişmesi Duyuruldu
Ülkemizde erişime kapatılan Instagram'ın yeniden açılıp açılmayacağı merak edilip araştırılıyor.

Instagram temsilcileri veUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri ile arasında görüşme yapıldı ve olumlu sonuçlandı. Gazeteci Bülent Aydemir, Instagram'ın kabine toplantısından sonra yeniden erişime açılmasına karar verildiğini iddia etti.

Bugün öğlen saat 13.00'de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri ile Instagram temsilcileri arasında gerçekleştirilen toplantı olumlu sonuçlandı.

Sosyal medya platformu "x" hesabı üzerinden konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Gazeteci Bülent Aydemir, Instagram yetkilileri ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ifade ederek şu ifadelere yer verildi:

"Instagram yetkileri ile görüşme olumlu geçti. Instagram, terör örgütü PKK propagandasına karşı içerik kaldırmada daha hassas olacak. PKK’yı algoritmaya yerleştirecek. Hamas paylaşımlarında ise instagramın çifte standardı devam ediyor. Görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu. Kabine sonrasında Instagram çok büyük ihtimalle açılacak. Haberi ilk bizden öğrenin!…"

Instagram'ın yeniden erişime açılması için son kararın kabine toplantısında verileceği aktarılırken, toplantıdan sonra yapılacak açıklama ile Instagram'ın ne zaman erişime açılacağının belli olması öngörülüyor.