Yeni sezonda PTT 1. Ligde yer alacak olan Kahramanmaraşspor’a sponsorluk talepleri geliyor.

Türk Futbolunun önemli sponsorlarından biri olan Medical Park Hastaneleri PTT 1. Lige çıkan Kahramanmaraşspor ile büyük bir anlaşma yapabilir. Önemli bir kaynaktan elde edilen bilgiye göre Trabzonspor Kulüp Başkanlığı’na da aday olan MEDİCALPARK Hastaneleri yönetim kurulu Başkanı Muharrem Usta’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Hastaneler zinciri Kahramanmaraşspor’a isim sponsoru olabilir.

YÖNETİM YERLİDEN YANA

Kahramanmaraşspor Yönetimi Kahramanmaraşspor’un isim sponsorunun yerli bir firma olmasından yana ama teklife göre durum değerlendirmesi yapılacak. Kulübe ciddi bir kaynak olursa Medikal Park ile isim sponsorluğu konusunda gerekli anlaşma yapılacak.

REKLAM PASTASI BÜYÜDÜ

Geçtiğimiz sezonlarda hep sponsor sıkıntısı çeken Kahramanmaraşspor bu sezon tarihinin en büyük sponsor gelirlerinin sahibi olabilir. Çok uzun zamandır 1. Lige çıkamayan kırmızı-beyazlılar bugüne kadar genelde hep 2. Lig ve 3. Lig arasında gidip geldi ve alt liglerde olduğu için sponsor gelirleri hep sınırlı kaldı. PTT 1. Ligde yer alacak olan Kahramanmaraşspor’un gelecek sezon bütün maçları TRT tarafından da yayınlanacağı için sponsor gelirleri büyük oranda artacak.

Haber : Serdar Bursalı