Zeynep ve Rüşan Girgin ailesinin hanımefendi kızları Ayşe Girgin, Ayşe ve Atilla Kaçmaz ailesinin beyefedi oğulları Uğur Kaçmaz ömür boyu sadakatle mutluluğu devam ettirme, iyi ve kötü günde birbirlerine destek olma ve  birlikteliklerinin sonsuzluğa kadar sürmesi adına hayatlarını muhteşem bir düğün töreni ile birleştirdiler.

Kahramanmaraş-Onikişubat İlçesi Ilıca Mahallesinde açık alanda düzenlenen düğün törenine, siyaset, bürokrat, ve basın dünyasından çok sayıda simanın yanı sıra çiftin yakınlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Eski Ilıca Belediye başkanı Atilla Kaçmaz misafirlerini tek tek girişte karşıladı. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılınç, Habibe Öçal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ekinözü Belediyesi eski Başkanı Nursi Çeleğen, Tekir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Horasan ve çok sayıda tanınmış sima katılımcılar arasında yerini aldı..

Yıllarca dillerden düşmeyecek, muhteşem düğün töreni sonrası damat Uğur Kaçmazın babası Eski Ilıca Belediye başkanı Atilla Kaçmaz,  “Kaçmaz ve Girgin Ailemizin Mutluluğunu paylaşan, oğlumuz Uğur ile kızımız Ayşe’nin nikâhlarına tanıklık eden, güzel dilekleriyle bizi yalnız bırakmayan, mesaj gönderen,medya arcılığı ile güzel dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler…” dedi.

http://marastahaber.com/ ailesi olarak bizde yeni çiftlerimize ömür boyu saadetler diliyoruz.