“Bu Başarı Elbistan’ın Başarısıdır”

Özel Yıldız Eğitim Kurumları arasında yer alan Yıldız Orta Okulu, Türkiye genelinde bir başarıya daha imza attı. Yıldız Eğitim Kurumları Yıldız Orta Okulu, açıklanan 1. Merkezi Sistem Sınavı sonuçlarına göre 3 Türkiye birinciliği elde etti. 3 Öğrenci Türkiye birincisi oldu. Yıldız Eğitim Kurumları Müdürü Nurullah Çelebi Köker, elde edilen büyük başarı hakkında, “Bu başarı Elbistan’ın başarısıdır” dedi.

Eğitimde başarıları tescilli kurumlar arasında yer alan Yıldız Eğitim Kurumları, bu geleneğini sürdürüyor. Açıklanan 1. Merkezi Sistem Sınavı sonuçlarına göre Yıldız Eğitim Kurumları Yıldız Orta Okulu, 3 Türkiye birinciliği elde etti.

Büyük ve geleneksel başarı hakkında kamuoyuna değerlendirmelerde bulunan Yıldız Eğitim Kurumları Müdürü Nurullah Çelebi Köker duygularını şu sözlerle ifade etti:

“2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk yarısında okulumuz yine büyük bir başarıya imza atarak başarılarını tescillemiştir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan birinci merkezi sistem sınavları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Öğrencilerimizin genel durumlarını incelediğimizde 3 öğrencimiz soruların tamamını doğru yaparak 700 puan almışlar ve Türkiye derecesi yapmışlardır. 

Bunun yanında 5 öğrencimiz 1 yanlış,  4 öğrencimiz 2 yanlış, 5 öğrencimiz 3 yanlış yaparak okulumuz büyük bir başarı daha kazandırmışlardır. Bu ve bundan önceki kazandığımı büyük başarılar planlı, disiplinli ve azimli bir çalışmanın ürünüdür. İnşallah okulumuz bundan sonraki dönemlerde de yine büyük başarılar kazanarak, öğrencilerimizin ülkemizin en güzide liselerinde öğrenimlerine devam etme imkânı sağlayacaktır. Bu başarı Elbistan’ın başarısıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”