30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde MHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Hidayet TAT Oldu.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı Kahramanmaraş Büyük Şehir belediye Başkan adayı Tahir Akgemici ve MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek Katılımı ile Yapılan Toplantıda Ekinözü Belediye Başkan Aday Ekinözülü Hidayet TAT Olduğunu Açıklayarak 2 dönemdir MHP’li Olan Belediye Tekrar Kazanıp üç hilal Bayrağını Ekinözü Belediyesinde dalgalanacak dediler.

MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek Konuşmasında Belediye Başkan adayımız açıklıyoruz Sayın Hidayet Tat ile yola çıktılarını söyledi.

MHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Hidayet TAT İse Konuşmasında şunları söyledi Bana tevdi edilen bu görev benim için bir onurdur sorumluyum un ve görevin bilinci içerisindeyim sorumluyum büyük davamız aziz ve İnsanlarımız çok değerlidir ben içinizden biriyim ben siz siniz sizlerde ben siniz  biz birimizin kıymetini iyi biliriz. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin içiniz rahat olsun canım Sağ olduğu sürece sizlerin gayetleri ve desteği ile sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum diyerek Ekinözü Halkından Destek beklediğini ifade etti.

MHP Kahramanmaraş il Başkanı Mustafa Bastırmacı Konuşmasında Hem Başbakan Erdoğan’a Hemde Ekinözü İlçesindeki Siyasi Partileri hedef aldı Bastırmacı Konuşmasını şöyle sürdürdü Bir Arkadaşımızla Biz Ekinözü’nde Aday Olarak çıkardığımız değerli Arkadaşımız Hidayet Tat beyle bizimle yol arkadaşın bizimle yolla Arkadaş olarak  beyan ettik ve kamuoyun araştırmaları ve sizlerinde destegi ile geçmiş dönemde olduğu gibi MHP’in Üç Hilalini dalgalandırmak için değerli arkadaşımızı adayımız olarak sizlere tanıtmak dan onur ve şeref duyarım dedi.