MHP Seçim Komitesi Kurulu ve Türk Eğitim Sen tarafından ortaklaşa organize edilen gecede MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Fahrettin Oğuz Tor ve Musa Demir Elbistan’da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Pınarbaşı Teras Restaurant & Kafede gerçekleşen milli eğitim camiası buluşmasında katılımcılara seslenen Tor; “Milli eğitimi sıfırladılar” sözleri ile iktidarı eleştirdi. “Salavatla siyaset aynı yerde olmaz” dedi.

MHP Elbistan Seçim Komitesi Kurulu ve Türk Eğitim Sen tarafından gerçekleşen buluşmaya MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Fahrettin Oğuz Tor, Musa Demir, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Türk Eğitim Sen Üyeleri katıldı. Elbistan ve bölgesinde görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenler organizeye yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Eğitimci-Sendikacı Musa Demir, “7 Haziran maratonu başladı. MHP bayrağı aldı ve hızla ilerliyor. 7 Haziranda bitişe başarıyla ulaşacağız. Müspet bir ateş topuna dönüştük. Mutlu, umutlu, gururlu ve nurlu bir yoldayız. İnşallah bu yolda ülkenin kurtuluşunda siz eğitimcilerin imzası da olacaktır” dedi.

Daha sonra öğretmenlere seslenen ve kendisi hakkında bilgiler aktaran MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ne yazık ki bu iktidar milli eğitimi sıfırladı. Türk Eğitim Sen üyesi diye binlerce öğretmeni yerinden ettiler, sürdüler. Bunların hesabını 7 Haziranda verecekler. Haram yiyenlerden, hırsızlık yapanlardan her şeyin hesabı sorulacak.

Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş merkez ve 11 ilçesinde MHP’ye karşı büyük bir teveccüh var. Artık alev bacayı sardı. 7 Haziranda Abbas yolcu. Kim haksızlık, zulüm, haram içinde olduysa burunlarından fitil fitil getirilecek. Bu güce ve yükselişe sahibiz. Ellerinde Kur’an ile siyaset yapıyorlar. Salâvatla siyaset aynı yerde olmaz. Yolsuzluk, hırsızlık, haksızlık haram diyoruz. 7 Haziran Türkiye’nin kurtuluş günüdür.”

Görev yapan ve emekli öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği, değişik sendika üyesi öğretmenlerinde katıldığı buluşma daha sonra soru cevap şekliyle devam etti ve seçime yönelik başarı elde edilmesi yönündeki bilgi alışverişiyle son buldu.