Bir dizi imza ve temel atma törenleri ve geziler için Elbistan’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın gayretleri ile bölgeye kazandırılan Elbistan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Spordan müziğe, yabancı dilden halk oyunlarına kadar birçok eğitimin verildiği Elbistan Gençlik Merkezini gezen Bakan Yıldız, Müzik Odasında kendisine verilen mini konserle adeta mest oldu.

Elbistan Gençlik Merkezi gezisinde tüm branşlarda eğitim verilen sınıfları gezen Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a; AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve birçok yetkili eşlik etti.

Eğitim sınıfları gezisinin ardından müzik bölümüne geçen Bakan Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ve beraberindeki heyete Anadolu Öğretmen Lisesi Müzik Öğretmeni Adem Evcan ve arkadaşları tarafından mini Türk Halk Müziği konseri sunuldu.

Tempolu, yoğun ve yorucu geçen gün sonunda kendisine sunulan mini resitali dinleyen Bakan Yıldız, müzik eğitimcilerine ve öğrencilerine teşekkür etti. Günün anısında müzisyen ve okuyucular ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.