Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, konuk ettiği Sakıcı İnşaat Şenyurt Sporu mağlup ederek evine puansız yolladı. Yeni yönetim, yeni teknik kadro ve yeni transferler ile yeni bir heyecan yaşayan Elbistan Spor, diğer maçların aksine güzel ve etkili futbolunu 1 gol ve 3 puanla süsledi, puanını 18’e çıkararak stadı dolduran taraftarlarını sevince boğdu.

                Son 3 haftada istediği skor ve puanları alamayan Elbistan Spor’un yüzü Sakıcı İnşaat Şenyurt Spor maçında güldü. Son haftalarda yapılan yeni transfer, teknik kadro değişikliği ile üst sıraları hedefleyen Elbistan Spor, evinde konul ettiği rakibini ilk yarıda bulduğu golle mağlup etti ve rakibini evine puansız yolladı.

                Alınan galibiyet ve 3 puan yeni yönetim ve taraftarlar arasında büyük sevinç yaratırken, son haftalara göre ortaya konan futbol göz doldurdu. 38. Dakikada Burak ile gelen gol Elbistan Spor’a 3 puan kazandırırken, camianın inanmışlığı ve takıma yeniden güven duyması alınan galibiyet kadar güzellikler yaşattı.