Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Gürbüz Ekonomik Durumu Değerlendirdi:

Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı İş Adamı Faruk Gürbüz, son dönemde Türkiye’nin gündemi olan ekonomik sorunları dış saldırı olarak değerlendirerek yaptığı açıklamalarda, “Başta ABD olmak üzere onlarla birlikte hareket eden hainlere fırsat verilmeyecektir” dedi.

Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği Başkanı İş Adamı Faruk Gürbüz, ekonomik gündeme dair ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dernek olarak, yaşatılan ekonomik sorunların milli irade ile karşılık göreceğini ifade eden Gürbüz, kamuoyuna yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Bilindiği gibi Osmanlı döneminden bugüne Türkiye’mizin üzerinde oynanan hain saldırı ve oyunlar unutulmadığı gibi hala devam etmektedir. Yaşadığımız 15 Temmuz olayı ile sindirilmek istenilen yüce Türk milletimizi şimdi de çeşitli saldırıların yanında ekonomiyle sindirmeye çalışmaktadırlar.

Bu güzel ülkemizde yaşayan 81 milyon kişiye yapılan saldırıya maalesef içeriden de destek olanlara yazıklar olsun. Siyasi konumu hangi kesimden olursa olsun içinde yaşadığımız bu ülkede yaşayan hepimize yapılan saldırıdır.

Şunu iyi bilmemiz gerekir ki, başta ABD olmak üzere onlarla birlikte hareket eden bu hainlere fırsat verilmeyecektir. Kendi ülkemizde teknolojinin son noktasına dek üretkenliğe önem verip, paramızla yapılanmayı ön plana çıkarmamız lazımdır. Bu güzel ülkemizin manevi gücünün yanında maddi gücüne de, güçleri yetmeyecektir.”