Elbistan’a bağlı Büyük Yapalak Kasabasında, Gazi İlkokulu ve Gazi Ortaokulu öğrencileri anlamlı ve önemli projelere imza atmaya devam ediyor. KADEP Projesi kapsamında, öğrenciler, “Sorumluluk” üstlenerek eylemleri ile trafikteki sorumluluklara dikkat çektiler.

                Elbistan Büyük Yapalak Gazi İlkokulu ve Gazi Ortaokulu öğrencileri, KADEP Projesi kapsamında mayıs ayı değeri olarak, “Trafikte Sorumluluklarımız” konusu ele aldılar. Gerçekleşen bir dizi hazırlık ve çalışmalarının ardından Okul Müdürü Mesut Erden ve Müdür Yardımcısı Sema Altıntoprak ile birlikte öğrenciler, Elbistan Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

                Okul yöneticileri ve öğrencilerden oluşan heyeti Elbistan Emniyet Müdür Vekili Seher Sönmez kabul etti. İdareciler ve öğrenciler hazırladıkları proje hakkında bilgiler aktardılar. Daha sonra projelerini hayata geçirmek için Elbistan caddelerinde “Trafikte Sorumluluk” projesini trafik polisleri ile birlikte yerinde uyguladılar.

                Projenin hayata geçirilmesi uygulamasında ellerinde proje pankartı ile caddelere çıkan öğrenciler, trafik polisleri ile birlikte trafikte farkındalık yaratma ve sorumlulukları yerine getirme adına özverili çaba sergilediler. Öğrenciler uygulamaya anlamlı bir tat katmak adına sürücülere çikolata ce kolonya ikramında bulundular.

                Uygulamayı başarıyla noktalayan ve projelerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, yaptıkları değerlendirmelerde, “KADEP kapsamında ayın değeri olarak Trafikte Sorumluluk konusunu ele aldık.

Bu konuda Okul Müdürümüz Sayın Mesut Erden Müdür Yardımcımız Sema Altıntoprak ve Proje Öğretmenlerimize teşekkür ederiz” şeklinde memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirdiler.

          Okul idaresi de projenin hayata geçirilmesine katkılarından ve desteklerinde dolayı, Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Müdür Vekili Seher Sönmez, Büro Amirleri ve trafik yetkilileri ile personele teşekkür ettiler.