Elbistan Gündem Haber Sahibi basın mensubu arkadaşımız Hasan Hüseyin Temel (HASANAKİ) 19 yaşındaki evladı Serkan Temel’i bir kaza sonucu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyor.

Elbistan Gündem Haber tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ACIMIZ BÜYÜK YASTAYIZ
Ailemizin en küçük ferdi gözbebeğimiz Serkan Temel’i (19) Yaşında elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin acısı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Dostlarımızın, okurlarımızın, halkımızın saygın abonelerimizin desteğiyle acımızın paylaşılarak azalacağı inancındayız. Bu süre içinde yaşanan derin üzüntünün etkisiyle kısa bir süre ara vermek zorunda kaldığımızı kamuoyu ve saygıyla paylaşır anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Güle Güle Carlos Toprağın bol Ruhun Şad Mekanın Cennet Olsun. Hep Sevildin  Öyle Kalacaksın ELBİSTAN GÜNDEM HABER Adına Babası Hasan Hüseyin Temel ( HASANAKİ ) 

VEFAT
Köprübaşı Mahallesinden Merhum Bıyıklı Mehmet Temel ve Merhum Gülcihan Temel’in Torunu; Gazeteci Hasan Hüseyin Temel (Hasanaki) ve Nuran Temel Ailesinin Oğlu; Gülcihan Yıldırım, Selin Salt ve Volkan Temel’in Kardeşi; Nedim Temel, Foto 73 Cevdet Temel, Metin Temel, Müyesser Çeçen, Nesrin Temel, Hilal Yüce, Mehmet ve Murat Ketmen’in Yeğeni; Onur Salt ve Hacı Yıldırım’ın Kayınbiraderi;
SERKAN TEMEL Vefat Etmiştir. Cenazesi 11 Şubat 2017 Cumartesi Günü Ulu Camiinde Kılınacak. Öğle Namazına Müteakiben Gariplik Mezarlığına Defnolacaktır . Kuran-ı Kerimi Ceyhan Mahallesi Aras Kargo Arkası Özlem Apartmanındaki Kendi Hanelerinde Okunacaktır.
Merhuma Allah’tan Rahmet Dileriz.
http://marastahaber.com/ ailesi olarak Hasan Hüseyin Temel ve ailesine başsağlığı, merhum Serkan Temel’in de mekanını cennet olmasını Yüce Allah’ımızdan dileriz.
Taziye İçin Telefon: 0542 595 8118