Elbistan Ülkü Ocakları anlamlı bir organizeye daha imza attı.

Elbistan Ülkü Ocakları anlamlı bir organizeye daha imza attı. Üniversitede karşıt görüşlü öğrenciler tarafından öldürülen Fırat Çakıroğlu için KSÜ Elbistan Meslek Yüksek Okulunda mevlidi şerif okundu ve  yüzlerce katılımcıya lokma tatlısı ikram edildi.

Elbistan Ülkü Ocakları, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Elbistan Meslek Yüksek Okulu (EMYO) Öğrenci Yurdu önünde, karşıt görüşlü öğrenciler tarafından öldürülen Fırat Çakıroğlu’nu dualarla andı. Yoğun katılımın gerçekleştiği organizede lokma tatlısı ikramında bulunuldu. Programın sonunda ise yüzlerce katılımcı Ülkücü Yeminini bir kez daha hep birlikte okudu.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir, Koop. İş Sendikası Elbistan Temsilci Orhan Baştürk, EMYO Öğrenci Temsilcisi Ahmet Pektaş, Ülkücü Gençlik ve Elbistan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerin katıldığı programı değerlendiren Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Elbistan Ülkü Ocakları, Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu üniversite yurdu önünde Kur’an okuyarak dualarla yâd ettik. Ayrıca yüzlerce katılımcıya sıcak lokma tatlı ikramında bulunduk. Ülkücü şehidimizi rahmet ve şükranlarla andık. İstiklal Marşımızı hep birlikte okuyarak Ülkücü Yeminini tazeledik.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğüne uzanan ellerin karşısında olmak adına verilen ülkücü mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Organize ile vatana sadakat bir kez daha gözler önüne serildi. Yüzlerce üniversite genci ile büyük katılım sağlandı. Ferman Başbuğumuzun Üniversiteler bizimdir. Üniversiteli Bozkurtlarımızdan Allah razı olsun.”