Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elbistan Gündem Haber’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki tarafından sıcak ve samimi duygularla karşılanan Kaymakam Akkoyun, büroda yanan sobada ısınarak nostaljik anlar yaşadı. Hasanaki, Sayfa Editörü Şaban Şahin ve Medya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Menajeri Volkan Temel ile bu anı ölümsüzleştirerek soba başında hatıra fotoğrafı çektirdi. Akkoyun, bu davranışı ile mütevazı ve samimi kişiliğini bir kez daha sergiledi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Elbistan Gündem Haber Gazetesini ziyaret etti. Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki, Sayfa Editörü Şaban Şahin ve Medya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Menajeri Volkan Temel tarafından karşılanan Akkoyun, sıcak, samimi ve dosthane sohbetlerle bulunuldu. Akkoyun, nezaket ziyaretinde yaptığı genel değerlendirmede basının önemini ele alarak; “Sosyal yaşamda basın toplumun değerli yapılarından biridir. Bu zor, neşe katli ama önemli meslekte çalışan tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Başarılarını devamını diliyorum” dedi. Akkoyun, ayrıca Elbistan’ın tek renkli gazetesi olan Elbistan Gündem Haber’e övgüler yağdırarak sıra dışı güzelliğin ve başarısının devamı dileğiyle Hasanaki’yi ve gazete personelini kutladı.

Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Kaymakam Akkoyun’u düşüncesine ve ziyaret nezaketine teşekkür ederek, “Sayın Akkoyun, her konuda olduğu gibi biz gazetecilerin gününü de ziyaret jestiyle kutlayarak kendine yakışan güzel değerlere bir değer daha ekledi. Başarılı idareciliğin yanı sıra halk ve sosyal ilişkileriyle mütevaziliğini gösterdi. Şahsım ve çalışan personelin adına kendisine teşekkür ediyorum.