Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile birlikte Kahramanmaraş halkıyla buluşan McDonalds’ta saatler ”indirimi” gösteriyor.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile birlikte Kahramanmaraş halkıyla buluşan McDonalds’ta saatler ”indirimi” gösteriyor. Art arda menülerde kampanya yapan dünyanın fast food kralı, Türkiye’de 200’ü aşkın mağaza zincirine bir yenisini daha Kahramanmaraş’ta ekledi. 26 Nisan tarihinde Kahramanmaraş Piazza Avm’nin açılmasıyla birlikte ilgi odağı olan McDonald’s her bütçeye uygun menülerin yanı sıra yaptığı kampanyalarla kentin fast food kültüründe çığır açıyor.

ÖĞLEN 12’DEN 3’E KADAR

Damak tadı kadar tüketicinin cebini de düşünen McDonald’s’ta 12:00 ile 15:00 saatleri arasında Bic Mac Menü 8.25 TL McChicken menü ise 7.25 TL. Bunun yanı sıra 2. menülerde süpriz indirimler vatandaşın kesesini koruyor.  Tek ürün fiyatı   10.75 TL olan Bic Mac Menü 2 adet alındığında 14.50 TL,  McChicken ve  Double KöfteBurger Menüleri 8.25 TL iken  2. ürünlerde 14.50 TL olarak ücretlendiriliyor.

SINIRSIZ KAHVE, BEDAVA DONDURMA

McDonald’s’ta tatlı keyfi sürmek isteyenleri sınırsız kahve fırsatı da bekliyor. MCDonald’s, müffin ve elmalı pay alan müşterilere sınırsız kahve ikramında bulunuluyor. Yaz aylarının vazgeçilmezi dondurma Piazza McDonald’s’ta  2 menü alanlara bedava. 2 Haziran’a kadar devam edecek kampanya sıcak havalarda tatlı rüzgarlar estiriyor.

MEKONOMİKLER 1,2 VE 3 LİRA

McDonald’s’ta; ‘mekonomikler’ kampanyası ile külah dondurma 1 TL, McDonald’s’ın dünyaca ünlü patatesi 2 TL, yeni soslarıyla 4’lü Chicken McNuggets 3 TL’den satılıyor. Özel indirimlerle müşterilerini karşılayan  McDonald’s’ta Piazza’da çalışan personeller  içinde de ayrıca indirim uygulanıyor.