Belediyedeki bayramlaşma törenlerine AK parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Ramazanoğlu’da katıldılar.

 

Kahramanmaraş Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın ikinci günü Belediye Personel Lokali’nde gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Belediye Bayramlaşması 26 Ekim 2012 Cuma günü 11.30-12.30 saatleri arasında yapıldı.

Bayramlaşma töreni AK Parti Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Ramazanoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim müdürleri ve personellerin yanı sıra şehrimizde bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, civar ilçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine ilişkin görüşlerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenimizde personellerimizin yanı sıra şehrimizin sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, oda başkanlarımız, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu vesile ile insanlarımızla dayanışma ve kaynaşma sağlıyoruz” diye konuştu.

Belediye’de yapılan Bayramlaşmanın ardından misafirler hep birlikte saat 13.00’de Öğretmenevi’nde yapılan protokol bayramlaşmasına katılmak üzere belediyeden ayrıldılar.