Vali Şükrü Kocatepe, Kurban Bayramı münasebetiyle 26 Ekim 2012 Cuma günü saat 13.30’da Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programında Kahramanmaraş halkı ve kamu görevlileri ile bayramlaştı.

 

Bayramlaşma programında; Vali Şükrü Kocatepe, Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Mesut Dedeoğlu, Garnizon Komutanı İstihkâm Kurmay Albay Kağan Kazaz, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İl Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, KSÜ Rektörü Prof.Dr. M.Fatih Karaaslan kurum temsilcileri ile vatandaşların bayramlarını kutladılar.

 

Bayramlaşma programının ardından Vali Şükrü Kocatepe, Erkek Yetiştirme Yurdunda, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde, Tıp Fakültesi Hastanesinde ve Kahramanmaraş E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

İlk olarak Erkek Yetiştirme Yurdunda kalmakta olan öğrencileri ziyaret eden Vali Kocatepe, öğrencilerle bayramlaşarak onlarla bir süre sohbet etti. Ardından Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunan Vali Kocatepe huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı.

 

Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret eden Vali Kocatepe, hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını kutlayarak şifa dileklerinde bulundu.

 

Son olarak Kahramanmaraş E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna giden Vali Kocatepe buradaki tutuklu ve hükümlülerle görüşerek bayramlarını tebrik etti ve kendilerine sabır diledi.