AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Avukat Türk İslam Karakoç Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170.yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç: “10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı, Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, görevini her zaman fedakârca yaparak, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Millet olarak Polisine her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek, yanında yer almış ve almaya da devam etmekteyiz.
Türk Polisi bu köklü yapısıyla milletin asayişini, huzurunu temin, mal, can ve namus güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakarca faaliyet gösteren, bu gayret ve fedakarlığıyla da milletin gözdesi haline gelmiş bir teşkilattır” dedi

Her türlü iç ve dış tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan yerine getiren, suç ve suçlularla hızlı ve etkin olarak mücadele eden emniyet teşkilatının kendi içinde meydana gelen olumsuzluklarla da aynı şekilde mücadele ettiğini belirten Karakoç Ak Parti daima polislerimizin yanında oldu , polislerin özlük haklarında, eğitim ve diğer imkanlarının geliştirilmesinde AK Partin büyük katkı sağladığını dile getiren Karakoç , “Polis teşkilatımız, sağlanan çağa uygun ve etkili teknik donanım ve yapılan reformlar ile dünyanın en güçlü ve en seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiş bulunmaktadır. Polisimiz bu özelliğiyle milletin huzuruna ve ülkemizin güvenliğine yönelik çok boyutlu saldırıları başarıyla bertaraf etmiştir. Üstün başarı ve fedakârlık ile görev yapan Emniyet Teşkilatımızın ve yakınlarının Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet ve saygıyla, gazi olanları minnetle anıyor, başarılı çalışmalar, sağlık ve esenlikler diliyorum ” dedi.

Haber : MarasHaberAjansı