AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş Belediyesini ziyaret ederek Başkan Poyraz’dan bilgiler aldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanı sıra Milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, 22. Dönem Milletvekili Hanefi Mahçiçek, 20. Dönem Milletvekilleri Kazım Aslan, Hüsamettin Korkutata, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, İl Başkanı Fatih Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar ve belediye birim müdürleri katıldı.

Ziyarette slayt eşliğinde bir sunu yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye hizmetlerini anlattı.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a sunum sırasında sorular da soran Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Belediye Şeref Defterini imzalayarak, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Poyraz ve ekibini kutladı.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kurtulmuş’a, şehrimize Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyasını da göstererek bilgiler verdi.

Daha sonra Başkan Poyraz ziyaretin anısına Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kurtulmuş’a Madalya Beratı ve kayık tabak hediye etti.

Belediye Meclis Salonu’nu da gezen Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kurtulmuş, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür ederek belediye binasından ayrıldı.

Abdulhamithan Camii’ni de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kurtulmuş, Abdulhamithan Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Faruk Şirikçi’den bilgiler aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş  aynı zamanda Belediye tarafından restorasyon çalışmaları devam eden çarşılarda da incelemelerde bulundu.