Elbistan Kaymakamımız Sayın Tuncay Akkoyun, polis Haftası münasebetiyle Elbistan Polis Evi’nde yapılan törene katıldı.

Polis evinde Türk Polis Teşkilatının 170. Yılı dolayısıyla hazırlanan pasta kesildikten sonra hafta dolayısıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller takdim edildi.

İlkokul düzeyinde şiir dalında birinci olan Fatih İlkokulu öğrencisi Semih Çağlayan’a, ikinci olan Afşin Elbistan Linyitleri İlkokulu öğrencisi Irmak Dilek’e, üçüncü olan Afşin Elbistan Linyitleri İlkokulu öğrencisi Feyza Yalçın’a ödüllerini Elbistan Kaymakamımız Sayın Tuncay Akkoyun verdi.

Ortaokul düzeyince şiir dalında birinci olan Özel Yıldız Koleji Ortaokul Öğrencisi Saadet Köse’ye, İkinci olan Özel Yıldız Koleji Ortaokul öğrencisi İbrahim Ağca’ya, üçüncü olan Özel Yıldız öğrencisi Barış Bozkurt’a ödüllerini İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse verdi.

Lise düzeyinde şiir dalında birinci olan Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Nihayet Kanmaz’a, ikinci olan Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Kara’ya, üçüncü olan Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Daş’a ödüllerini Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük verdi.

İlkokul düzeyinde resim dalında birinci olan Afşin Elbistan Linyitleri İlkokul öğrencisi Burak Ersivri’ye, ikinci olan Afşin Elbistan Linyitleri İlkokul öğrencisi Mustafa Yeleğen’e, üçüncü olan Fatih İlkokulu öğrencisi Yılmaz Boyraz’a ödüllerini Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre verdi.

Ortaokul düzeyinde resim dalında birinci olan Özel Final Ortaokulu öğrencisi Azra Ünlü’ye, ikinci olan Ali Tekinsoy Ortaokulu öğrencisi Sedanur Toprak’a, üçüncü olan Özel Yıldız Ortaokulu Öğrencisi Şeyda Sarı’ya ödülünü Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş verdi.

Lise düzeyinde resim dalında birinci olan İMKB Fen Lisesi öğrencisi Hatice Bozkurt’a, ikinci olan İMKB Fen lisesi öğrencisi İrem Nur Demir’e, üçüncü olan İMKB Fen lisesi öğrencisi Selcan Alış’a ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol verdi.

Ödül töreninin ardından Elbistan Kaymakamımız Sayın Tuncay Akkoyun katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.