Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Başkan Poyraz yayınladığı mesajında; “Bundan 93 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı, bu alanda dünyada bir ilki oluşturmaktadır.

23 Nisan Bayramı çeşitli milletlerin çocuklarının aralarında ortak duygular, dostluk ve sevgi bağları oluşmasına, ülkelerin barış içinde birbirleriyle yakınlaşmalarına vesile oluyor. Bu Bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Bu duygularla, bize bağımsız bir vatanı emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” bir kez daha tebrik ediyor, bütün yavrularımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum” dedi.