23 Nisan 2013 günü Cumhuriyetimizin temel kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yıldönümüdür. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; milletimize olan saygısını devlet yönetiminde milletin iradesinin en üstün güç olduğunu kabul ve ilan ederek göstermiş, ayrıca 23 Nisan’ın ilelebet yaşaması için bu milli onur gününü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza emanet etmiştir.

Çocuklar insanlığın ortak umudu, geleceğinde en önemli hazinesidir. Çocukların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar gelişimlerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedir. Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek hepimizin sorumluluğudur. Bu nedenle; çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakarak onları geleceğe hazırlamanın yolu herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesiyle mümkün olacaktır.

Yarınlarımızın güvencesi geleceğimizin teminatı  olan  çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.