Yıldız Koleji, Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.  Müdür Yardımcısı Ümit ÖZTÜRK ve sınıf öğretmeni Cuma KARAKOYUN ile öğrencileri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

İlçemizde görev yapan tüm polislerin bu anlamlı gününü kutladıklarını söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi  KÖKER şunları söyledi.

“ Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıl dönümü tüm polislerimize kutlu olsun. Bu anlamlı günde bizlerde Yıldız Koleji olarak polislerimizin bu mutlu ve gururlu günlerinde yanlarında olarak mutluluklarını paylaşmaktayız.

Okulumuzda polis haftası etkinliklerinde ilçe genelinde düzenlenen yarışmalara katıldık.  müdür yardımcımız Ümit ÖZTÜRK ve sınıf öğretmenimiz Cuma KARAKOYUN ile öğrencileri bu mutlu günlerinde polislerimizi ziyaret ettiler.  İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Barış Murat BAŞOL bey okulumuzu temsilden eden heyetimizi karşılayıp, teşkilat hakkında bilgilendirme yapmıştır. Müdürümüzün, daire amirlerimizi, müdür yardımcılarımız ve birim görevlilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım. “