Yıldız Koleji 2013 -2014 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına çok az bir süre kala 8. Sınıf öğrencilerine özel mezuniyet töreni yaptı. Törene 35 öğrencinin Askeri Lise Sınavını kazanması ve 2013-2014 eğitim öğretim yılında 142 öğrencilerinin okullarından başarı ile mezun olduklarını söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi.

“-Değerli veliler, sevgili öğrenciler;

Yıldız Koleji on üçüncü yılında yük kırk iki öğrencisini başarı ile mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktadır.  Yıldız Koleji olarak öğrencilerimizin eğitim öğretim ve sosyal kültürel alanlarda iyi bir birey olarak yetişmeleri için planladığımız çalışmalarımızı tamamladık. Zorlu ve mücadelelerle dolu bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık.

Ben kısaca genel bir durum değerlendirmesi yapmak istiyorum. Okulumuz TEOG sınavlarında yine ilçemizin en başarılı okulu olmuştur. Bu başarımıza geçtiğimiz günlerde açıklanan Askeri Lise Giriş Sınavlarında aldığımız başarıda bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. 35 öğrencimiz bu zorlu sınavda başarılı olmuşlardır.

Bu gece ayrıca okulumuzda 8 yıl boyunca ara vermeden öğrencilerini okutan velilerimize teşekkür plaketi vereceğiz. En değerli varlıklarınızı bizlere güvenip okulumuzda okuttuğunuzdan dolayı tüm velilerime ayrıca teşekkür ediyorum.

Okulumuzun hazırladığı bu tören katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” Dedi.

Program öğrencilerin okula geldikleri ilk yıllardan 8. Sınıf dönemlerini kapsayan zaman tüneli sunumu,  öğrencilerin hazırladıkları kısa sunumlar, plaketlerin verilmesi ve mezuniyet belgelerinin verilmesi ile sona erdi.