Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini birincilikle bitiren ve aynı üniversitede tekniker olarak çalışan Fatih Mehmet Diş , evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Mehmet Fatih Diş, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin 2013-2014 Mezuniyet töreninde Yüksekokullarda dönem birincisi olarak Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi olarak yaş kütüğüne plaket çakmıştı.  Yapı İşler Daire Başkanlığı kadrosunda Güzel Sanatlar Fakültesinde Tekniker olarak çalışan Fatih Mehmet Diş, uğradığı silahlı saldırı sonucu bu akşam (05 Ocak 2015) hayatını kaybetti.

 Tekerek yolu Ayranpınar Market arkasında Kübranur Sitesinde bulunan evinin girişinde silahlı saldırıya uğrayan Fatih Mehmet Diş, çevredekilerin 112 ve 155’e Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde tekniker olarak çalışan Fatih Mehmet Diş isimli vatandaş, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı, ambulansla yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 Olay mahallinde 7 boş kovan bulan güvenlik güçleri, çok kısa bir zaman içerisinde Piazza AVM civarında şüphelileri yakaladı. Polis iki şüpheliyle birlikte olayda kullanıldığı düşünülen av tüfeğini de ele geçirdi.

 Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.