Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 10 Ağustos 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi için ‘Seçim Güvenliği Toplantısı” gerçekleştirdi.

Garnizon Komutanı Yzb. Şahin Kocaköse ve Emniyet Müdürü Barış Murat Başol’un yer aldığı önemli toplantıda güvenli ve huzurlu bir seçim için ön tedbirler ele alındı.

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçiminin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesine yönelik alınacak tedbirlerle ilgili görüşülmek üzere toplantı düzenlendi. Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun başkalığındaki toplantıda, alınan önlemler ve hayata geçirilmesi yönünde yapılan çalışmalar görüşüldü.

Kaymakam Akkoyun, ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ görüşmelerinin ardından kamuoyuna yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“İlçemizde vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde iradelerini sandığa yansıtabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri gözden geçirmek için bir toplantı gerçekleştirdik. Elbistan ilçemizde 113 okulda, 298 sandıkta oy verme işlemi gerçekleştirilecektir. Oy verme gününde; 298 sayılı Kanunun 82. maddesine göre seçimin güvenliğini sağlamak üzere sandık alanında görev alacak personelimize gerekli eğitimler verilmiş olup, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde oy vermeleri için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.”