Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Sabancı “Görev bize verilse de verilmese de biz başkanımızla beraberiz” dedi.

 “Sabancı Erkoç’a bağlı!”

KAHRAMANMARAŞ- Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sabancı, ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını ziyaret ederek, “ Erkoç başkanımıza hayırlı olsun diyorum, bize görev verilse de verilmese de bu seçimde başkanımızın yanındayız,” dedi.

Tavşan tepede seçim bürosu önünde toplanan Mehmet Sabancı, dostları : araçlarının üzerine Mehmet Sabancı ve Fatih Mehmet Erkoç resimlerini asarak konvoy halinde saat 14 00 de Ak Parti Merkez binasına geldiler..

4. kat da toplantı salonunda toplanan Mehmet Sabancı dostu ve dava arkadaşları yaklaşık 200 kişi Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını salona gelmesi ile açılış konuşmasını Mehmet Sabancı yaptı.

Mehmet Sabancı: “ Ak Partinin çilesini çeken, ilçe yönetimi, ilçe başkanlığı , il başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 11 yılık bir çalışma sonunda Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Fatih Mehmet Erkoç kardeşimize bugün hayırlı olsun demek ve destek vermek için buraya geldik..

Onikişubat ilçesinden belediye başkanlığına aday adayı olduk, diyen Mehmet Sabancı: “ Allah nasip etti ise görev bizlere tevzi edilir, değilse bir başka arkadaşıma verilir hiç önemli değil, biz Ak Partiye gönül verenler olarak Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Erkoç ve Onikişubat belediye başkanı adayı kim olursa olsun biz ona da sizlerede bağlı olarak sonuna kadar hizmet etmeye hazırız..

Biz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum, Biz Ak Partiyi seviyoruz, biz bu partiye sevdalıyız, önemli bu sebeple Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Erkoç kardeşimizin yanında yer alarak 30 Mart ‘a kadar başkan seçilmesi için elimizden geleni yapacağız..

Görev bize verilirse: bir yandan Onikişubat belediye Başkanı adayı olarak bir yandan da Büyükşehir belediye başkanı adayımız Fatih Mehmet Erkoç ile Türkiye de en yüksek oyu almak için gece gündüz çalışarak Kahramanmaraş ve ilçelerine ak parti bayarağını dikeceğiz,” dedi..

Erkoç :” Konuşan değil dinleyen belediye başkanı olacağım”

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Sabancı dan sonra kürsüye gelen Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç,” Sayın Mehmet Sabancı ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum, bize güç verdiniz , destek verdiniz, adaylığım sürecinde bugün ikinci unutamayacağım bir gün bugün..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan : İnce eleyerek çok yönlü araştırma yaparak adayları belirliyor, inanın ilçelerin adayı kim olacak bizde bilmiyoruz, Başbakanımız kimi gönderirse onunla çalışacağım..

Arkadaşlar: İstişare önemli, ben istişare eden, konuşan değil dinleyen ortak akıllı kullanan bir belediye başkanı olacağım..

Allah bize nasip ederse 30 Mart da bu görev halkımız tarafından bize verilirse dinleyen istişare eden bir belediye başkanı olacağım..

     Fatih Mehmet Erkoç: “Bu seçimi sizlerle beraber kazanacağız sizlerle birlikte çalışacağız , Mehmet Sabancı kardeşim :” Görev verilse de sizinleyim, verilmesede de sizinleyim,” diyerek bize vefa göstermesi doğrusu beni duygulandırdı, Sayın Mehmet Sabancı başkanıma teşekkür ediyorum, Allah nasip ederse beraber çalışacağız, sonuna kadar beraberiz, bize sonsuz desteğine teşekkür ediyorum,,” dedi.