Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Ziya Gökalp İlkokulu tarafından Suriye’de İnsanlık dramı yaşayan sivillere yardım amaçlı kampanya gereği toplanan malzemeler yetkililere teslim edildi.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat Yardım Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen Halep ve Cerablus’a Yardım Kampanyasına doğrultusunda Ziya Gökalp İlkokulu müdürlüğünce başlatılan çalışmalar yoğun ilgi gördü. Okulda toplanan Nohut, mercimek, fasulye, makarna vb kuru gıdalar, su, giyim eşyaları gibi toplanan yardım malzemeleri koliler halinde hayrat vakfı yetkililerine teslim edildi.

Okul müdürü Mustafa Baydemir, çalışma arkadaşlarının ve öğrencilerinin yardım konusunda hassasiyet gösterdiklerini belirterek bu samimi desteklerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti ve şu ifadeleri kullandı:

” Mazlum insanlara yardım etmek bizim inancımız ve kültürümüz gereğidir. Bizlerde Halep ve Cerablus’ta zor şartlarda yardıma muhtaç insanlar için açılan bu kampanya ya destek verdik. Orada ki çocuk, kadın ve ihtiyarların ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılamak istedik. İnşallah bu yardımlarımız sağlıklı olarak onlara ulaşacaktır” dedi.