Antalya’da düzenlenen yemek yarışmasında Türkiye birincisi olan Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin şampiyon ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Millî Eğitim Müdür yardımcısı Günay Yardımcı’da bulundu.

Antalya’da düzenlenen Türkiye geneli gelenekten geleceğe yemek yarışması 2018 de tatlı kategorisinde Türkiye birincisi ana yemek ve tatlıdan oluşan genel klasmanda Türkiye üçüncüsü olan Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin başarılı öğrencileri okul müdürleri İsmail Gençoğlan ve kazandıkları birincilik kupaları ile Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret ederek, başarılarının öyküsünü anlattılar.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, öğrencilerin bu başarısından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek okul müdürü ve öğrencilere teşekkür ederek, tebrik etti.

Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bir tane birincilik, bir tane de üçüncülük aldığı yarışma Antalya’da Anfaş Fuar alanında 4 ana kategori ve 9 farklı dalda gerçekleştirilmiş yarışmaya ülke genelinde 135 okul katılmıştı.