Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Türkan Özge Anaokulu tarafından yapılan geleneksel aşure etkinliği yapıldı, öğrenci, öğretmen ve katılımcı misafirlere aşure ikram edildi.

Aşure Etkinlik Fotoğraflarına Tıklayın

Onikişubat İlçesi Türkan Özge Anaokulu Müdiresi Serpil Ayşe Özdemir geleneksel aşur etkinliği ile insanlar arasında yardımlaşma, birlik ve beraberlik, kaynaşma ortamını sağladıklarını dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Aşure etkinliğine İl Millî Eğitim müdür yardımcıları Sıddık Şirikçi, Ahmet Akküncü, Millî Eğitim Şube Müdürü Ramazan Paksoy, Soner Akpınar, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Ömer Güner, Süleyman Dal, Hasan Ataş, Onikişubat İlçe Millî Eğitim MEBBİS Yöneticisi Murat Kapyapar ve çok sayıda okul müdürü katıldı.

Okul bahçesinde büyük kazanda hazırlanan zengin içerikli aşure okul öğretmenleri ve öğrenciler başta olmak üzere gelen misafirlere ikram edildi, peşinden de Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ömer Güner tarafından dua yapılıp Fatiha okundu. Türkan Özge Anaokulu Müdiresi Serpil Ayşe Özdemir katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.