Kahramanmaraş – Dulkadiroğlu İlçesi Toki Yıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi “Akdeniz diyetinde makarnanın önemi ve sunumu” adında hazırlanan Avrupa Birliği erasmus+ plus öğrenci ve öğretici hareketliliği projesi kapsamında İtalya’ya gitmişti. Yeniden İlimize dönen ilk ekip İl Millî Eğitim Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran’ı makamında ziyaret etti.

Toki Yıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlknur Kılıç, Müdür Yardımcıları: Ökkeş Çetinkaya- Ömer Irak , ve İtalya’ya giden 6 öğrenci,  İl Millî Eğitim Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran’ı makamında ziyaret ederek gezileri ile ilgili bilgi verdikten sonra projeye büyük destek vermesinden dolayı teşekkür edip, günün anısına hediye takdim ettiler.

Toplamda 21 öğrenci ve 3 öğreticinin katılacağı projede öğrenciler ve öğreticiler 3 grup halinde İtalya da proje kapsamında 10 iş günü alanlarında staj eğitimlerini ve kurslarını tamamlayacak. İlk grup 03.02.2019 tarihinde yola çıkmıştı, 2. Grup 17.02.2019 tarihinde yola çıktılar 3. Grup 03.03.2019 tarihlerinde dönüşümlü olarak gidiş dönüş yapacaklar.