Kahramanmaraş-Afşin İlçesi Koçovası Mahallesinde Sözleşmeli Öğretmen olarak görev yapan Gülay Taş (26) evinde ölmüş halde bulundu.

Olay Koçovası Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Koçovası Mahalllesi Yusuf ve Eşe Gülkaynak İlkokulunda görev yapan 26 yaşındaki Sözleşmeli Sınıf Öğretmeni Gülay Taş sabah okula gelmeyince önce evine öğrenci gönderildi. Öğrenci kapının açılmadığını, öğretmenini uyandıramadığını Okul Müdürüne söyleyince eve gelen arkadaşları kapıyı kırarak içeri girdi. Evinde ölmüş halde bulunan öğretmen için Sağlık ekipleri ve Jandarmaya haber verildi.

Dün yaşanan olayın ardından Gülay öğretmenin cansız bedeni Otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gülay Öğretmenin cenazesi Dün akşam üzeri  Afşin Devlet Hastanesine getirildi.

Genç öğretmenin ölüm nedeni Otopsi sonuçlarından sonra belli olacak. Yetkililer Karbonmonoksit veya kullandığı ilaçlar nedeniyle ölmüş olabileceği üzerinde duruyor.

Öte yandan Gülay Taş (26)’ın 4 sene önce aynı okulda vekil öğretmenlik yaptığı bu Eğitim Öğretim döneminde de sözleşmeli  sınıf öğretmeni olarak bu okulda göreve başladığı, Anne tarafından Koçovası, Baba tarafından ise Oğlakkayası Mahallesinden olduğu öğrenildi.