Kahramanmaraş Onikişubat İsmail Kurtul İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Onikişubat Şevket Bulut ilkokulu’na KADEP projesi doğrultusunda  “yardımlaşma” ziyareti yaptı.

 Kahramanmaraş Değerler Eğitimi (KADEP) Mayıs ayı değeri “YARDIMLAŞMA” kapsamında Şevket Bulut İlkokulunu Kardeş Sınıf uygulaması kapsamında İsmail KURTUL İlkokulu 2. Sınıflardan 37 öğrenci ile Öğretmenleri Erdoğan YÖNDER eşliğinde ziyaret gerçekleştirdiler.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

KADEP Projesi doğrultusunda Şevket bulut ilkokulu 2/A sınıfı öğrencileri ve Öğretmenleri Necmettin DEMİR eşliğinde,  İsmail KURTUL İlkokulu’nun 37 öğrenci ile Öğretmenleri Erdoğan YÖNDER görülmeye değer kaynaşma ve misafirperverlik örneği sergilediler. Proje kapsamı eşliliğinde gerçekleştirilen ziyarette İsmail Kurtul İlkokulu öğrencileri Kardeş Sınıf uygulamasıyla Şevket Bulut 2/A sınıfı öğrencilerine spor ayakkabıları, giysiler, t-shırt, çanta ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular. Hediyeler karşısında memnuniyetleri gözlerinden okunan öğrenciler teşekkürlerini ifade ettiler.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Mustafa DEĞİRMENCİ : “Dinimiz İslam, inananlara her zaman paylaşmayı ve yardımlaşmayı tavsiye eder. Zira her varlıklı Müslüman, Yüce Allah’ın ”… ve mallarında muhtaç ve mahrumların hakkı vardı” şeklindeki buyruğunu bilmeli ve inanmalıdır. İslam’da her Müslüman hem kendisinden, hem ailesinden, hem çevresinden, hem de toplumdan sorumludur. İşte bu manada Okulumuza yapılan bu yardımlardan dolayı İsmail Kurtul İlkokulu Öğretmenlerinden Erdoğan YÖNDER Bey’e, Öğrencilerine ve desteklerini esirgemeyen Kıymetli Velilerine çok teşekkür ederim.” İfadelerinde bulundu.