Özel Yıldız Koleji 24 Kasım öğretmenler günü kutlamalarına okulun gösteri ve konferans salonunda düzenlen program ile başladı. Akabinde okul aile birliği tarafından kutlamalar devam etti. Akşamına ise Özel Yıldız Kolejinin geleneksel olarak düzenlediği 24 Kasım öğretmenler günü yemeği proma  da yapıldı.

      Gelenekleşen bu yemeğe okullarımızda çalışan personeller ile kurumda geçmiş yıllarda çalışan öğretmenlerin katılımı ile 100 kişinin üzerinde katılım olduğunu söyleyen kurucu müdür Nurullah Çelebi KÖKER yemek öncesi yaptığı kutlama ve teşekkür konuşmasında şunları söyledi.

    Özel Yıldız Koleji olarak burada bir geleneğimizi daha birlikte yaşamaktayız. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yıldız tüm çalışanlarımızla birlikte geniş bir ailedir.

    Özel Elbistan Yıldız Koleji bünyesinde bulunan tüm okullar ile faaliyetlerine ‘eğitim ciddi bir iştir’ prensibi ile başlayıp, ‘disiplin başarıyı artırır’ kaidesi ile devam etmektedir. Bu sistemlerle 21 yıllık eğitim hayatında bir çok (yeniliklere) ilklere imza atılmış ve  Türkiye birincilikleri kazanılmıştır. Öğrenci velilerimiz tarafından Özel Elbistan Yıldız Kolejine emanet edilen öğrencileri sizlerin katkısı ile milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, başarılı, çalışkan bireyler olarak yetiştirip ailelerine teslim etmektir.

   Bu vesile ile tekrar öğretmenler gününüzü kutlar, saygılar sunarım. Dedi.