Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kapıçam Halk Eğitimi merkezi bünyesinde açılan kurslarda örülen bere ve boyunluklar Afrindeki Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Gazi Kışlası  5.Zırhlı tugay komutanlığına  teslim edildi.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Suriye ve Irakta yaşana iç karışıklıktan dolayı ülkemize sığınan şehrimiz geçici barınma merkezinde yaşayan mülteci kardeşlerimizin kendileri için canı pahasına Afrinde mücadele veren Kahraman Mehmetçiğimize el emeği göz nuru ördüğü bere ve boyunluklar Kahramanmaraş ili Garnizon komutanı Sayın Yarbay Fevzi Uyar’a Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet ÇOBAN ve beraberindeki idareci ve öğrenci grubu eşliğinde teslim edildi.

Konu ile ilgili Garnizon Komutanı Yarbay Sayın Fevzi Uyar; Mehmetçiğe gönderilen bu kolilerin küçük ama çok anlamlı olduğunu, bu kolileri kendi eliyle Afrine ulaştırılmak üzere Kiliste bulunan sınır komutanlığına teslim edeceğini ifade etti. Kapıçam Halk Eğitimi Müdürü Mehmet Çoban; Kurumda bulanan idareci, personel ve kursiyerler adına kendilerine teşekkürlerini bildirirken Kendilerine ve Kahraman Mehmetçiğe görevlerinde başarılar diledi.