Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Kahramanmaraş’a teşrif ederek bir dizi ziyaret ve istişarelerde bulundu.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık haftası münasebetiyle kahramanmaraş’a gelen Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’ı makamında  ziyaret etti. Ziyarette İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de bulundu. Burada Eğitim adına değerlendirme istişaresi yapıldı.

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=8iLdjTM4T30

 

Gül daha sonra Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçelerinde farklı okulları ziyaret ederek incelemede bulundu, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. 

Genel Müdür Gül öğleden sonra Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesinde İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve şube müdürleriyle, daha sonrada İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.Toplantıda, okul müdürlerine   yeni eğitim öğretim yılı için yapılan hazırlıklar, İmam Hatip Okullarının başarısı için neler yapılacağı konusunda geniş kapsamlı bilgi verildi. Okul müdürlerinden gelen sorulara açıklık getirildi.