Liseye Geçiş Sistemi (LGS) de sorulan tüm sorulara doğru cevap vererek , 500 puan alarak Türkiye Birincisi olan Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Özel Beyza Ortaokulu öğrencisi Rüveyda Çetin, İl Millî Eğitim Şube Müdürü İsa Çetini makamında ziyaret etti.

“Başarılı olabilmem için önce kendime bir hedef koydum, bunun için çaba gösterdim, derslerimi aksatmadan günü gününe çalıştım, dinlenme zamanımı olumlu kullandım, başta ailem olmak üzere, öğretmenlerimden destek gördüm” diyen LGS Türkiye Birincisi Rüveyda Çetin ziyareti ile ilgili olarak şunları dedi:

“ Ortaöğretimimi Kahramanmaraş Fen Lisesinde yapmak istiyorum. Yüksek öğrenimim de ise hedefimde Tıp veya Bilim alında düşünüyorum. İl Millî Eğitim Şube Müdürü İsa Çetin aynı zamanda benim amcamdır, kendisi başarılı olmam için bana her zaman rehberlik etmiş, yol göstericim olmuştur, onu ziyaret ederek amcama teşekkürlerimi ilettim dedi.

Ziyarettin çok mutlu olduğuna işaret eden Şube Müdürü İsa Çetin, “ Güzel bir duygu yeğenimin Türkiye Birincisi olması insanı fazlasıyla mutlu ediyor, ayrıca bu sürpriz ziyareti de daha farklı bir mutluluk verdi. Bundan sonraki eğitim hayatında kendisine başarılar diliyorum, kendisinin hedeflerine ulaşacağına yürekten inanıyorum” dedi.