Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Kahramanmaraş Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, kurum içi ve kurum dışı resmi toplantılar dışında zaman zaman okul ziyaretleri gerçekleştirerek, hem okul yönetici ve öğretmenlerini tanıma, tanışma fırsatını yakalıyor hem de  öğrencilerle bir araya gelerek, kendisinin öğrencilik yıllarında yaşadığı anılarını anlatıyor, hem de iyi insan olma, başarıyı yakalama adına mesajlar veriyor.

 

 

Müdür Kahraman’ın en son gittiği okullardan birisi de Kahramanmaraş Anadolu Lisesi oldu. Okul müdürü H.Mehtap Süt tarafından karşılanan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman‘a bir buket çiçek takdim edildi. Okul bahçesinde önce öğrencilere hitap eden Yusuf Kahraman, ” eğitim ve öğretimin yüz yüze devam etmesi konusunda sizlere büyük sorumluluk düşüyor, salgın bitmiş değil, hâlâ devam etmekte. Sizlerden ricamız okul içinde veya okul dışında maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmenizdir. Bu sayede okullarımızın yüz yüze eğitime açık olmasına yardım etmiş olacaksınız.” dedi.

Yusuf Kahraman, daha sonra okulun değişik birimlerini gezerek, öğretmenler odasında öğretmenlerle tanıştı ve eğitim adına onlarla anlamlı kalıcı sohbetler gerçekleştirdi. Ziyaret topluca çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu.