MERDAN Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği ve Lider Gençlik Spor ve İzcilik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MERDAN Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği başkanı Dr.Öğretim Üyesi Mehmet PAK, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ’ı dernek çalışmaları hakkında bilgilendirirken, Ufka yolculuk Yarışması Bölge sorumlusu Hüseyin YILMAZ bu yıl 7.si düzenlenecek “UFKA YOLCULUK Bilgi ve Kültür Yarışması”nın ilimizde yapılan çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Lider Gençlik Spor ve İzcilik Derneği başkanı Ahmet ÖZKUL ise çocuk ve gençlere yönelik yaptıkları İzcilik, Bilek Güreşi, Okçuluk ve Ney faaliyetleri hakkında müdürümüzü bilgiler sundu.

MERDAN Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği başkanı Dr.Öğretim Üyesi Mehmet PAK günün anısına,İl Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ’a bir tablo hediye etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemal YILMAZ, yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı dernek yönetimlerini tebrik ederek, başarılar diledi.