Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurum giriş salonunda açmış olduğu Ahşap Boyama yılsonu sergisiyle ilgi uyandırdı.

Habere Ait Tüm Fotoğraflar

Kurum girişinde El sanatları öğretmeni Asiye Sönmez hoca hanımın 2018-2019 eğitim döneminde 80 kursiyerinin çalışmalarından oluşan yüzlerce ahşap boyama yılsonu sergisinin açılışı Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ömer Güner, Onikişubat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Aktuğ(Özdemir),AK Parti Onikişubat  İlçe Başkanı Banu Pakdil, Kahramanmaraş KYK İstiklal Yurt Müdiresi Derya Abacı, Kadir Durak (Muharip Gazi) ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açıldı.

Ahşap Boyama sergisinde kadın kursiyerler objeleri boyayarak veya eski kullanılmış ahşapları boyama tekniği ile kullanılacak duruma getirerek çok güzel değerlendirdikleri görülürken, izleyenlerin de ilgisini çekti. İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen kursiyerleri ve emek ve katkı sunan herkesi kutladı.

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül ise serginin açılışına katılarak destek veren katılımcılara teşekkür etti.