Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi  hanımefendi, Fatma Dilek Güvençer, 06 Mayıs 2015 Çarşamba günü Dulkadiroğlu İlçesi  Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Hanımefendi, Fatma Dilek Güvençer’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Özdemir refakat etti. Müdür Özdemir, Halk Eğitim Merkezi’nin 24 geçici görevli öğretmen ve usta öğretici ile kuaförlük, makine nakış mefruşat kursu, giyim, el sanatları, resim, aşçılık gibi bölümlerde kursiyerlere eğitim verildiği, Açık öğretim ortaokuluna 2014/2015 yılında 434 yeni kayıt ve 417 kayıt yenileme işlemi yapıldığı ile Genel Liselere 2014/2015 yılında 1019 yeni kayıt ve 981 kayıt yenileme işleminin yapıldığı bilgilerini sundu.

Kurslar hakkında bilgiler alan Bayan Güvençer, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ile kursları ziyaret ederek, kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi.

Bayan Güvençer, topluma verilen işbirliği ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.