Mübarek Ramazan ayı nedeniyle , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla, İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri iftar yemeğinde birliktelik sergilediler.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman organizesinde ki iftar programına , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, Kültür,  Spor ve Turizm Dairesi Şube Müdürü Selahaddin Uğur, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, Maarif  Müfettişleri Başkanı katıldı.

 

İFTAR YEMEĞİNE AİT FOTO-VİDOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=54MzgVcXhrM

 

İftar Yemeğinden sonra Millî Eğitim Önceki Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk tarafından Kur’an-ı kerim tilaveti okunarak dua yapıldı.

il Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ise yaptığı konuşmada ” sizlerle zaman zaman farklı zamanlarda resmi toplantılarla bir araya geliyorduk ama, bu mübarek ay da geniş kapsamlı olarak hep birlikte buluşmamız ayrı bir anlam taşıyor. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere, bu iftar programının oluşmasına emek ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum, Allah oruç ve ibadetlerinizi kabul etsin” dedi.