Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 100. Yıl Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleri gönüllülük esasları doğrultusunda 30’a yakın ihtiyaç sahibi aileyi tespit ederek maddi destekte bulundular.

“Biz de bu zor günlerde ihtiyaç sahibi velilerimiz destek olmak adına böyle bir işe giriştik, velilerimizin mutlu görmek ne kadar anlamlı ve güzel bir işe başlamış olmanın duygusunu yaşattı” diyen gönüllü eğitimciler adına konuşan okul Müdürü Süleyman Ersoy, bu anlamlı çalışma ile ilgili  şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu biz bize yeteriz Türkiye’m kampanyasına 100.Yıl Ortaokulu olarak öğretmenlerimiz bireysel olarak destek oldukları gibi, aynı zamanda Sayın Bakanımız ve Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Yılmaz‘ın sık sık vurguladığı ‘ Öğrencilerimizle iletişim halinde olun, onları arayın, hal hatırlarını sorun‘ sözlerine kayıtsız kalmayarak öğretmenlerimiz kendi sınıflarında bulunan öğrencilerini gerek eğitimleri ile ilgili olarak, gerekse de sosyal yaşamlarıyla ilgili konularda telefonla arayıp tarayıp hal hatırlarını sorup bu süreçte sıkıntı yaşadıklarını tespit ettikleri 30 yakin aileye en az 300 ile 650 Tl arasında yardımda bulunarak maddi olarak destekte bulundular. Destekte bulunan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde Milli dayanışma ile Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreci atlatacağız inşallah” dedi.