Mahir beyin  yiğitliğini göreyim de, Andırın yol ayrımından itibaren Kahramanmaraş’a kadar olan karayolunun bitimini sağlasın!

Elbistan kendi memleketi. Varını yoğunu ilçesine yağdırırken, sürüncemede kalan, ne olup olmayacağı belirsizliğini koruyan Andırın yol ayrımından bu yana olan çile ve işkence yolu için de yiğitliğini ortaya koysa, helal olsun diyeceğim!

Yiğitlik, ağalık vermekle olur.

Gazetelerde ve sitelerde okuduk, tebrik ettik, helal olsun dedik. Göksun-Elbistan arasındaki yolun duble yol yapılması için girişimler, çalışmalar başlamış, proje yakında hayata geçti, geçecek.

Tamam da Albıstan’lı dostum, bu kadar keramet sahibisin, bu kadar yetkin var, bu kadar sözün geçerli, ki eyvallah, şu bizim 30 kilometrelik yola da bir el atsan diyorum.

Senin ölmüşlerine hiç mi fatiha gerekmez, hiç mi garip  gurebanın hayır duasını almak istemezsin!

*

Sayın Mahir Ünal. Geçenlerle, (20 Haziran günü) sizinle bazı özel meseleleri paylaşmıştım. Bak aziz dostum, bak sevgili kardeşim, bak siyasetin marka ismi, bak yerel ve ulusal siyasetin mihenk taşı can yoldaşım, seni severim bilirsin. Takdir de ederim. Kılına zarar gelsin istemem.

Ama ne olur, şu yetkini, şu gücünü, bu kerametini 30 km.lik yol için de göster de, 30 km.lik yolu 3 saatte gidip-gelmeye mecbur ve mahkum etme insanları. Geçen Ramazan bayramında insanların bu güzergahta neler çektiklerini biliyor musun?

Andırın yol ayrımından Ilıca yol sapağına doğru giderken, sağ tarafta sözüm ona toprak kaymaları olmuş, yolun sağ şeridi trafiğe kapalı. O üstteki toprak yığınını, yola tacizi önlemek, o yumuşak zemini alıp yok etmek, o kaygan toprağı imha etmek bu kadar mı zor da, Karayolları sürücülere işkenceyi reva görüyorlar.

*

Ben iktidar olacağım, güç sahibi olacağım, karayolları rezaleti ortadan kaldırmayacak, sürücülere yol seyrini cehennem edecek!

Antep’te olsa adamı baldırcan gibi oyarlar diyeceğim de, bu yaştan sonra mahkemelere düşmek istemem, gene de sen bilirsin sayın Ünal.

Gözlerinden öpüyor, seni, seni çok sevdiğini söyleyenlerden daha çok seviyorum.

Seni sevmeyenin de Rusya’dan ölüsü gelsin!